22 mei 2017

VIOS C1 viert kampioenschap

Op zaterdag 20 mei jl. vierde VIOS C1 het kampioenschap in haar poule. De basis daarvoor was gelegd in de maanden april en mei toen deze korfbalformatie van coach Pike Moerland alle voorafgaande wedstrijden wist te winnen. De voorlaatste zelfs op zeer overtuigende wijze, want tegen Keep Fit uit Roosendaal werd het de 13e mei maar liefst 10 tegen 1.

Waar in de eerdere ontmoetingen het dubbeltje voor VIOS steeds aan de goede kant belandde, ging het op de dag dat het kampioenschap gevierd zou worden in de slotfase mis. Het team met de beste verdediging in de poule wilde ook deze partij graag met winst afsluiten - want adel verplicht - maar daardoor namen de spelers af en toe net even iets te veel risico.

Met twee tegenstreffers in de laatste drie minuten werd weliswaar een gelijkspel uit handen gegeven maar dat veranderde niets aan de klassering van de oranje-witte korfbalformatie uit Willemstad. De teleurstelling over de einduitslag werd dan ook snel aan de kant geschoven met muziek, slingers, taart en champagne. Het laatste uiteraard in een verantwoorde samenstelling.

Van links naar rechts: Ton, Sonja, Lisa, Kristel, Ilse, Oebele, coach Pike, Saijana, Selina, Anky en Nena