23 augustus 2015

Seniorentrainingen starten deze week, info over jeugdtrainingen volgt spoedig


Nu de zomervakanties op z’n eind lopen gaat ook het korfbalseizoen weer opgestart worden. De groep spelers die in aanmerking komt voor VIOS 1 is deze week al begonnen met trainen en het spelen van oefenwedstrijden, vanaf komende week gaan de trainingen voor alle senioren weer van start. Onze nieuwe trainer, René van den Heuvel, heeft aangegeven dat op de training op de dinsdagavond iedereen van harte welkom is. Voor nu zijn dat alle senioren en alle spelers die vorig jaar in het A speelden. Afhankelijk van onder andere de samenstelling van VIOS 1 zal eind augustus bepaald worden welke spelers en speelsters er in  VIOS 2, 3 en eventueel in het A komen te spelen. De training op donderdagavond is voor de volledige selectie van VIOS, dat wil zeggen, de nog nader te bepalen samenstelling van VIOS 1 en 2.

Om 20:00 begint de training en René rekent erop dat je een kwartier van tevoren, om 19:45 dus, omgekleed op het veld bent en dat alle palen opgezet zijn zodat de warming-up op tijd kan beginnen.

Zoals in één van de laatste Varia’s van vorig seizoen al is vermeld, is niet alleen het maken van een zo sterk mogelijk 1e team de doelstelling van VIOS en van René maar ook (en eigenlijk vooral) dat alle spelers van onze mooie vereniging het naar de zin hebben en willen blijven korfballen in Willemstad.

Ook de trainingen voor de jeugd zullen spoedig van start gaan, op dit moment werkt de JC aan het overzicht met de wie’s, wat’s en wanneers. Info daarover volgt snel via de website, facebook en een nieuwsbrief/Varia.

Voor alle senioren en A's van vorig jaar: tot dinsdag a.s.!!