28 januari 2014

Prachtige zege VIOS 1

We hebben er even op moeten wachten maar afgelopen zaterdag was het weer eens genieten bij de wedstrijd van VIOS 1. In een prachtig duel tegen TOGO werd een overtuigende 15-10 overwinning op het scorebord gezet.

De bezoekers uit Goes openden na het fluitsignaal nog wel de score maar met een benutte strafworp van Robin en een fraai afgemaakte doorloopbal van Pike nam het zeer gedreven spelende VIOS brutaal de leiding. TOGO, niet voor niets mede titelkandidaat in deze poule, deed meteen iets terug en trok de score weer gelijk. Vanaf dat moment namen de jongens en meiden van VIOS met fel maar verzorgd korfbal het initiatief voor de rest van de wedstrijd over en met 3 mooie afstandsschoten, gemaakt door Ruth, Robin en Jesse, werd al vroeg in de wedstrijd een gaatje geslagen. Met een prachtige doorloopbal van Mylène werd het zelfs 6-2 waarna TOGO met de 6-3 weer even van zich liet horen. Met zijn 3e treffer in de eerste helft bracht Robin de oranjewitten weer op een voorsprong van 4 punten, en met deze stand (7-3) gingen beide ploegen de rust in.

Gedurende de 2e helft bleef VIOS strijden voor elke bal, werd er constant druk gezet op de aanval van TOGO en kon VIOS de opgebouwde voorsprong prima vasthouden. 3 scores van Jesse, wederom een fraai benutte doorloopbal van Mylène en  maar liefst 4 doelpunten van Robin in deze 2e helft zorgden voor een prachtige 15-10 overwinning. Het bleef nog enige tijd (prettig) onrustig in de sporthal Niervaert in Klundert....

Doelpuntenmakers:
Pike: 1x
Ruth: 1x
Mylène: 2x
Jesse: 4x
Robin: 7x