20 mei 2012

VIOS 1 dwingt promotiewedstrijd af na winst op KVK

Door een zeer overtuigende 1e helft heeft VIOS 1 in ieder geval een beslissingswedstrijd voor promotie naar de 2e klasse afgedwongen.
Vanaf het eerste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter kon het publiek genieten van goed aanvalsspel en scherpe afrondingen van afstand. Door maar liefst 3 treffers van zowel Kiki als Sander en rake schoten van Jantine en de opnieuw meespelende Jeffrey van Boven liep VIOS gemakkelijk uit naar een 8-2 voorsprong, stand bij rust: 8-3.
Na de thee leek KVK zich toch niet zomaar gewonnen te geven en gedurende de 2e helft begon de afronding van de oranje-witten wat te haperen. Na eerst nog een mooie omdraaibal van Jeffrey, een afstandsschot van Caroline en 2 scores van Kevin kwam KVK van 11-5 met nog 10 minuten te spelen terug tot 12-10. Bij deze stand mistte eerst KVK een strafworp waarna Kevin en Sander 2 prachtig uitgespeelde kansen niet wisten te verzilveren. Met een fraaie treffer van KVK werd het enkele minuten voor het eindsignaal nog erg spannend maar door zijn 4e treffer van de middag te noteren gooide Sander Bijl de wedstrijd in het slot.
KVK werd uiteindelijk met 13-11 verslagen waardoor onze hoofdmacht aan zal moeten treden tegen de nummer 2 uit poule 3J voor promotie naar de 2e klasse. Een prachtige prestatie!! Voor deze plek zijn nog 3 ploegen in de strijd: Olympia, DVS'69 en Ventura Sport. De wedstrijd zal gespeeld worden op 9 of 16 juni a.s.