18 maart 2012

VIOS sluit zaalcompetitie af met klinkende overwinningen

Onze A's, B's en het 2e hebben de afgelopen week de zaalcompetitie met prima overwinningen afgesloten.

VIOS B
Het B-team moest 2 keer doordeweeks aantreden, zowel op dinsdag- als op donderdagavond werd er van Albatros gewonnen. In sporthal de Parel bleef de teller steken op 12-5, in Zwijndrecht waren onze jongens en meiden iets minder op schot, ondanks een overvloed aan kansen werd het "slechts" 1-6 voor de oranje-witten.

Emergo
Zowel het 2e als de A's traden op zaterdag voor hun laatste zaalwedstrijden aan tegen Emergo. Beide teams waren geen partij voor VIOS, de senioren wonnen met 18-5 en onze oudste jeugd zette een 17-2 overwinning op het scorebord.

Geen kampioenen
In de zaal hebben we helaas geen kampioenschappen te vieren maar gelukkig ook geen degradatie! Enkele teams hadden het niet makkelijk, 3 teams kwamen nog heel dicht in de buurt: VIOS 2, B en de E's bleven een enkel puntje van het kampioenschap verwijderd en zijn keurig 2e geworden.

Veldcompetitie
De zaalcompetitie zit er op, we gaan weer naar buiten. Informeer bij je trainer of je komende week al buiten gaat trainen, ook in de nieuwe Varia zal hierover meer informatie te vinden zijn.

3-kamp VIOS 1
VIOS 1 speelt zaterdag 24 maart een 3-kamp in Rhenen en zal 2 wedstrijden spelen tegen de 2e klassers Viking 1 en Arena 1.

Start competitie
Op zaterdag 31 maart start de competitie met een mooi thuisweekend op ons eigen sportpark de Vier Heulen. Alle teams komen dan in actie, we starten om 10:00 met de jongste jeugd en eindigen om 16:00 met het 1e die Seolto uit Vlissingen ontvangt. Voor het programma, poule-indeling en stand zie de KNKV-site