13 februari 2012

E-team op de schaats


Afgelopen zaterdag stond er een uitje voor de E-tjes op de kalender de bestemming zou de schaatsbaan in Breda zijn maar door het heerlijke winterweer werd het gewoon lekker natuurijs.

Direct na de (gewonnen) wedstrijd op naar het zwanenmeer om schaatsen aan te trekken en lekker een rondje te doen. Er waren wat stoelen om mee te schaatsen maar je kon natuurlijk ook een ander lief aankijken en erop zittend een rondje doen. Gelukkig voor de trainsters was er ook een slee dus
met z'n alle erop en dan de trainster zo gek krijgen dat ze een rondje doen (wat nog vaak gelukt is ook).


Ondertussen was de koek en zoopie ook niet vergeten dus even lekkere warme choco of limonade en een koekje, en weer lekker het ijs op. Tussendoor even lekker opwarmen, een broodje eten en even plassen alles kon bij koek en zoopie v/d Hil, daarna nog terug naar het ijs waar inmiddels het zonnetje was gaan schijnen en het flink drukker was geworden, maar dat maakte de pret niet minder. Lekker een rondje of onderling een wedstrijdje doen alles kon. Na een laatst beker limonade en chips gingen de schaatsen uit en kwam er aan een gezellig uitje toch echt een einde.

Lisa, Rian, Joke en Iris hartstikke bedankt voor de leuke middag en natuurlijk Wendy bedankt voor de goede zorgen. Meer foto's vind je HIER.

Leontien