22 oktober 2011

Slotweek veldcompetitie met alleen overwinningen

Alle teams die in de laatste week van de veldcompetitie in actie moesten komen hebben hun wedstrijd weten te winnen.

Op dinsdag 18 okt speelden de midwekers voor het kampioenschap tegen Keep Fit uit Roosendaal. Door voortdurende problemen met onze lichtmasten werd deze thuiswedstrijd toch "uit" gespeeld. Op 2 spelers na kwamen de groen-witten uit Roosendaal met een geheel ander team binnen de lijnen, er duidelijk op gericht VIOS een nederlaag toe te brengen. Dit lieten de Midwekers uiteraard niet gebeuren, met een hier en daar zwaar bevochten 12-8 overwinning werd het kampioenschap binnengehaald.

Op zaterdag 22 okt stonden nog 3 wedstrijden op het programma:
VIOS 3 had nogal wat afmeldingen maar met precies 4 heren en 4 dames werd er om 12:30 gestart tegen Oranje-Wit 9. Gelukkig voor VIOS waren Mylène Boer en Daniëlle van Gend bereid om naast supporter ook reserve te zijn. Nog voor rust moesten zij "uit hun trainingspak" om te geblesseerden Christa en Jennifer te vervangen, voor beide 14-jarige het debuut bij de senioren. Met een keurig 3-10 overwinning zette het team een prachtige prestatie neer tegen een tegenstander met gemiddelde leeftijd van rond de 20!!

VIOS A speelde een inhaalwedstrijd, thuis tegen Emergo. De heer en dames van VIOS waren vanaf de start veel sterker maar verzuimden in de beginfase dit in doelpunten uit te drukken. Na een 0-1 achterstand was de koek voor Emergo al op, een 6-1 overwinning gaf de krachtsverhouding niet eens goed weer maar doordat VIOS in de 2e helft maar moeilijk kon vinden bleef het hierbij.

VIOS 2, vorige weekend al kampioen geworden door een hele goede 21-11 overwinning op Scheldevogels 3, moest ook nog een wedstrijd inhalen. In en tegen Zevenbergen speelde VIOS geen sprankelijke wedstrijd, gewonnen werd er wel: 8-11.