12 september 2010

VIOS 1 behaalt nipte overwinning

VIOS 1 is met een overwinning op het Rotterdamse Thor goed aan de veldcompetitie gestart. In een voortvarend gestarte eerste helft liepen de oranje-witten eenvoudig van een 5-0 naar een 7-2 voorsprong. Langzaam maar zeker sloop er wat onzekerheid in de afronding bij VIOS waardoor THOR de kans kreeg terug te komen wat resulteerde in een 9-5 ruststand.
Na rust kon VIOS de scherpte niet meer terug vinden. Bij 9-6 werd de kans op een definitieve beslissing in de wedstrijd door een gemiste strafworp om zeep geholpen. Thor scoorde echter wel en via 9-7 werd het zelfs 9-9! Met nog ongeveer 8 minuten op de klok waren het 2 afstandschoten van Jesse Moerland die, met de enige doelpunten in de 2e helft van VIOS, de overwinning in de wacht sleepte. Thor kwam nog tot 11-10 maar kon in de hectische slotminuten de gelijkmaker niet meer afdwingen.
Winst was er ook voor onze C-jeugd die via een 3-0 ruststand met 4-0 wonnen bij Good-Luck. Ook in Middelharnis waren het de spelers en speelsters van het 3e die met 2 punten naar Willemstad terugkeerden: 3-8.
Overige uitslagen van deze eerste speelronde vind u
hier.