07 mei 2010

Beachkorfbaltoernooi 2010


Zaterdag 3 juli 2010 organiseert korfbalvereniging Good Luck (samen met de KNKV afdeling Zuid-West) voor de 4-de keer het beachkorfbaltoernooi op het strand van Ouddorp ZH ter hoogte van het strandpaviljoen paal 10.

Het beachkorfbal-toernooi is voor junioren, senioren en recreanten op alle niveaus. Het toernooi begint om 10.00 uur. De eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Bij inschrijving dient te worden aangegeven in welke klasse de meeste deelnemers van het team dit seizoen zijn uitgekomen.

Beachkorfbal is intensief en dynamisch. Wij adviseren u dan ook om naast de vier veldspelers zeker twee of meer wisselspelers in een team te hebben. In het veld moeten in ieder geval 2 dames en 2 heren staan opgesteld.


Meer informatie vind je hier en de mogelijkheid om in te schrijven hier. Let op: De inschrijfkosten bedragen 15,00 per team. Het aantal teams dat zich in kan schrijven voor het toernooi is vastgesteld op maximaal 60. Aanmeldingen zijn pas definitief als wij uw betaling hebben ontvangen op ons bankrekeningnummer 34.16.53.144 ten name van K.V. Good Luck o.v.v. beachkorfbal 2010 met de naam van uw vereniging en het aantal teams.